Хиляди погледи на завист събра върху себе си  Благовест Аргиров.

...
Хиляди погледи на завист събра върху себе си  Благовест Аргиров.
Коментари Харесай

Брат Аргиров на почивка като холивудска звезда

Хиляди погледи на злоба събра върху себе си  Благовест Аргиров. Причините са две. Първата е жена му, която наподобява като холивудска звезда, а втората - ваканцията в Гърция, която Благовест посвети единствено на половинката си Лили.


-->
Този път артистът отпътувал на почивка единствено в компанията на брачната половинка си, без близнака си и неговата жена. Благовест е споделил десетки фотоси от прекарванията си на гръцки остров, където избрал да подари разкош отмора на своята обичана половинка, написа " Ретро ".



От фрагментите се вижда, че те са отмаряли в първокласен комплекс до брега на морето, където си наели каменна вила в гръцки жанр с неповторима градина и аспект към синята морска простор. Почивката им била съвсем като меден месец, тъй като всяка вечер си подарявали сантиментални моменти, наблюдавайки залеза. Благовест и Лили се возили на яхта, карали кану в намерено море и събирали загар на уединен дребен залив единствено за тях двамата.

Естрадният ас е разгласил и няколко фотоси на брачната половинка си, която рядко се появява в медийното пространство. На тях тя театралничи по гръмък бял бански и показва фигура на супермодел, събуждайки завистта у многочислените почитателки на мъжа си.



Изкусителната русокоска е втора брачна половинка на Благовест. С първата си жена Лин, която е норвежка певица, той се развежда след 7-годишен брак. От нея има огромен наследник Александър, който даже го подари с две внучета. Настоящата обичана на артиста също е чужденка и е родом от Румъния.

Тя обаче владее отличен български, тъй като от дълго време живее у нас.



В началото на годината двамата с естрадната звезда се нанесоха в чисто нов дом за знамение и приказ в Банкя. Къщата им е обзаведена в бароков жанр с мебели по поръчка и конкурира по разкош покоите на примата Лили Иванова. Благовест от дълги години ръководи империя от компании, най-много занимаваща се с търговия с недвижими парцели, с помощта на което е съумял да натрупа солидно положение. Заедно с брат му Светослав, който пък е женен за норвежката Кристин, възродиха музикалната си кариера и концертната си активност преди към две години. Основните им доходи обаче идват точно от бизнес начинанията им, а не от участия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР